Апостольський Нунцій зустрівся з Радою Конференції Вищих настоятельок жіночих інституцій і товариств апостольского життя РКЦ в Україні

Його Високопреосвященство архієпископ Клаудіо Ґуджеротті, Апостольський Нунцій в Україні, прийняв 11 грудня на аудієнції Раду Конференції вищих настоятельок жіночих інституцій і товариств апостольского життя РКЦ в Україні.
На початку зустрічі Голова Конференції с. Олена Бись привітала Його Високопреосвященство з прийдешніми святами Різдва Господнього, а потім представила сестер Ради.

Нунцій цікавився працею Ради та працею всіх українських згромаджень. Він поділився турботами щодо ситуації молоді та всього нашого народу. Зазначив, що бачить два завдання, які стоять перед богопосвяченими особами сьогодні: 1) чернечі спільноти мають бути свідками надії й радості від служіння Господу, мають нести Божу любов усім, хто її потребує; 2) бути готовими до викликів суспільства, проявляти ініціативу, готовність до служіння, винаходити нові способи реалізації своєї харизми. 
Його Високопреосвященство передав сестрам вітання від Папи Франциска, який постійно цікавиться ситуацією в Україні і має велику надію на богопосвячених осіб. Наприкінці зустрічі нунцій поблагословив сестер і побажав бути щедрими й мужніми у проголошуванні Доброї Новини. Зустріч відбулася в теплій та духовно глибокій атмосфері.